Parketarstvo Parketing Maribor

Predstavitev

Predstavitev

Podjetje Parketing je bilo ustanovljeno v letu 1994 z namenom ponudbe izvajanja parketarskih del. Z leti se je povpraševanje po storitvah in ponudbi parketov povečalo. Zato smo na Zagrebški cesti 20 v Mariboru odprli najsodobnejši salon ponudbe parketov priznanih proizvajalcev, kot je Tilo iz Avstrije. Ponudba zajema gotove izdelke: panelnidvoslojni, troslojni, masivni parket, mnoge vrste lesa, namenjene za stanovanjske hiše, poslovne prostore, industrijske obrate in referenčne objekte. Proizvodi so popolnoma v skladu z ekologijo, kar pomeni, da so prijazni do okolja in uporabnika.

O NAS IN NAŠIH CILJIH

V svetu gradbeništva je zaradi nenehnih in tehnoloških novosti podjetje prisiljeno k iskanju kakovostnih, strokovnih in cenejših rešitev.
Kupcem, ki imajo pomembno vlogo za dosego cilja (zaključna dela v gradbeništvu) se je v preteklosti posvečala premajhna pozornost in so bili v iskanju rešitev največkrat prepuščeni sami sebi. Tako smo se v podjetju PARKETING d.o.o. odločili pred 4 leti odpreti in predstaviti naš cilj, SALON PARKETOV to je pravilna predstavitev, kvalitetnih izdelkov ter kompletno ponudbo od izvedbe suho montažnega estriha do zaključnega sloja parketa, laminata, plute ali korka in nam dobro znanih klasičnih, lamelnih, intarzijskih pa vse do v zadnjem času zelo kvalitetnih tekstilnih talnih oblog. Prav tako so v porastu povpraševanja po lesenih fasadah, zunanjih lesenih terasah in talnih oblog v kopalnici.
Strokovne rešitev nas polagalcev temeljijo predvsem na več letnih izkušnjah, znanju in sposobnostih, kakor tudi znanju, ki nam ga je uspelo pridobiti na različnih usposabljanjih tako doma kot v tujini.
Mi kot PARKETING d.o.o. se trudimo za dosego cilja, da vsem našim kupcem in zainteresiranim ponudimo kompletno zaključno delo, zlasti, da se predstavimo in približamo svetovne proizvajalce (KNAUF – PERLITE, ADMONTER, MAZZONETO, PAN) talnih oblog in njihove najnovejše tehnične in tehnološke rešitve do končnega izdelka-zadovoljen kupec.