Parketarstvo Parketing Maribor

Parketi Mazzonetto

Parketi Mazzonetto

pardo_big

Gotovi parketi Mazzonetto so sestavljeni iz dveh plasti:

ZGORNJA PLAST – je iz skrbno izbranih vrst najtrdnejšega in najodpornejšega plemenitega lesa. Debelina do 5 mm dovoljuje do 5-kratno brušenje in lakiranje. Zgornja plast parketa je lakirana z 7-kratnim nanosom laka zaščitenega pod znamko CERALO, ki vsebuje keramiko, aluminijev oksid in oniks. Parket je odporen na poškodbe kot so zareze, udrtine in praske, seveda pod normalnimi pogoji uporabe.
SPODNJA PLAST – je sestavljena iz 5 do 9 slojev križno zlepljenega lesa (vezana brezova plošča). Uporabljeno je posebno vodoodporno lepilo zato vsi parketi Mazzonetto kljubujejo naravni lastnosti širjenja in krčenja zaradi zračne in talne vlage ter temperature.

Izdelke Mazzonetto lahko najdemo v 24 državah sveta. Spadajo v najvišji kakovostni razred in so tipični predstavnik oznake ‘Made in Italy’. Leseni podi Mazzonetto opremljajo najlepše domove in butike velikih imen kot so ARMANI, TOD’S, TRUSSARDI, PAL ZILIERI, LANCIA (FIAT GROUP), BISAZZA…

Alberto Mazzonetto je pred več kot 30 leti ustanovil podjetje MAZZONETTO katero je pripomoglo, da je njihova kvaliteta in kakovost postala prepoznavna blagovna znamka in zelo iskana po vsem svetu. Ljubezen do lesa in obrtniške spretnosti z iskanjem inovativnih rešitev in tehnoloških izboljšav je prineslo talno oblogo (parket), ki se tako kot visoko cenjeno obrtno pohištvo iz Benečije ponaša s skrbno izdelanimi detajli in izvirnimi ter svojevrstnimi obdelavami.
Izdelki so v celoti narejeni v obratu podjetja MAZZONETTO od žaganih polizdelkov do lakiranih parketnih deščic. Zaposleni si dan za dnem prizadevajo stalno in visoko kakovost izdelkov. Z nenehnim vlaganjem v razvoj iščejo nove tehnološko napredne rešitve in ponujajo odgovore na čedalje zahtevnejše in svojevrstno povpraševanje parketa.

KAJ IZDELUJEJO ?
Leseni podi (parket) podjetja MAZZONETTO so eksluzivni in posebni z nosilcem številnih mednarodnih priznanj ter najbolj inovativni in tehnološko izpopolnjen izdelek na trgu. Izgotovljeni parketi serije Seven (10 – milimetrski) Mini (11 – milimetrski), Medio (14 – milimetrski), Maxi in Limited (15 – milimetrski) ter Anticati kot antična izvedba parketa so njihovi produkti kateri so z različno obdelavo, različnimi končnimi premazi (odvisno od povpraševanja in želja kupca gotovega parketa) na voljo pa so tudi klasične masivne parketne deščice (klasičen parket) z peresom in utorom debeline 10 ali 14 mm.

KAKOVOST IN INOVATIVNOST
Kakovost izdelka MAZZONETTO je bistvenega pomena in konstantna skrb zaposlenih. Kakovost in inovativnost zagotavljata varstvo končnega kupca, ohranjanje narave ter varovanja okolja in zdravja , kateri velja že pred evropskim zakonom o varstvu potrošnika.

PARKETING IN MAZZONETTO Z ROKO V ROKI
Naša prodajna filozofija temelji na predstavitvi vzorcev in katalogov ter neposrednim in direktnim stikom s končnim kupcem. To nam omogoča dobro predstavitev blagovne znamke PARKETING kot MAZZONETTO. Strokovno usposobljen kader in pravo ime parketa zagotavljata kakovosten in kvaliteten izdelek.

KAJ SI ŽELIMO – IN KAJ ŽELIJO STRANKE
Osnovno izhodišče je od nekdaj bil les, njegova naravna lepota, toplina in barva ter obdelava kot so lakirana, oljena, ščetkana , beljena ali surova površina. Od tod naprej sta stalen tehnološki razvoj in dograjevanje dala rezultate, da je pravo ime za parket MAZZONETTO kot dobavitelja prestižne talne obloge-parketa , namenjene človeku, ki mu bivanje pomeni nekaj povsem drugega kot le streha nad glavo in zaščita. Izdelek podjetja MAZZONETTO in storitev polaganja gotovega parketa sta osebnostni slog in prestižni estetski dodatek v vašem domu.

Spletna stran proizvajalca:http://www.mazzonettoweb.it

Naslov:
[dynamictext* dynamictext-398 "CF7_get_post_var key='title'"]

Vaše pravo ime (obvezno)

Vaš E-naslov (obvezno)

Vaše sporočilo