Parketarstvo Parketing Maribor

Naš pristop

Naš pristop

O NAS – KAKO USPEŠNO S POMOČJO SODOBNE TEHNIKE PREVZAMEMO IN ZAČNEMO POSEL

Naš (dober) namen je predstaviti prve korake, ki jih moramo izredno previdno prehoditi kot polagalec preden sprejmemo in dobimo posel. Da bi ga opravili z odliko se moramo pred prevzemom osredotočiti na tri zelo pomembne korake.
1. Ovrednotenje posla, pravilna poučitev stranke,
2. oceniti gradbišče,
3. pravilna priprava dela.

OVREDNOTENJE POSLA IN PRAVILNA POUČITEV STRANKE
Naš prvi stik s stranko ima izreden pomen. Lahko je samo potencialna, lahko je bila napotena, lahko je videla našo reklamo, kakorkoli z njo moramo biti prijazni in profesionalni. Ko nam stranka zaupa svoje želje ji lahko prikažemo naše reference in odločitev o sprejemu ali ne sprejemu posla. V kolikor dela ne nameravamo prevzeti je prav pojasniti, zakaj smo se tako odločili. V tem primeru ponudimo možnost drugega ponudnika. Če pa se odločimo posel sprejeti pripravimo osnovno ponudbo – predračun in v primeru, da se nas izbere kot dobavitelja in izvajalca del določimo datum ogleda. Tu ima naša profesionalnost odločilno vlogo. Še vedno lahko stranka izbere našo konkurenco. Profesionalnost se odraža na obvladovanju svojega dela, točnosti ogleda ob dogovorjeni uri in urejenosti.

OCENITEV GRADBIŠČA
Ob vstopu na gradbišče dajemo kot prvo izredno velik poudarek na vlagi, namembnosti prostora, velikosti, klimatskih razmer in prisotnosti domačih živali.

PRAVILNA PRIPRAVA DELA
Ko nam razmere narekujejo dela, polaganje lesenega poda in se odločimo prevzeti posel določimo datum pričetka del. Poudarek je na pravilnih izmerah in s tem povezanih količin vsega potrebnega materiala – parketa, lepila, stenskih letev in drugega pomožnega materiala. Pri tem skrbimo za natančno in skrbno izmero kvadratur. Praviloma moramo upoštevati, da je material v prostoru pred izvedbo vsaj 24 ur in to je potrebno zaradi aklimatizacije. Še poseben poudarek dajemo v primeru talnega ogrevanja. Stranko seznanjamo s potrebnim časom priprave, izvedbe in zaključka del.
Po vseh potrebnih pripravah je zaključek izredno pomemben za investitorja, kakor tudi nas kot dobavitelja in izvajalca – PRAV SE ODLOČITE IN ZA PARKETING SE ODLOČITE.

PARKETING d.o.o. Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor.
www.parketing.si