Parketarstvo Parketing Maribor

Kaj pa laminat?

Kaj pa laminat?

laminat-parketarstvo-parketing

Gre za talno oblogo, ki je bila, še nedavno tega, med najbolj iskanimi talnimi oblogami. Namenjena je predvsem visokim obremenitvam. V takšnih prostorih je polaganje laminata trenutno najugodnejša investicija. Vendar pa je to talna obloga, ki ne dopušča obnavljanja, kar pomeni, da moramo laminat po dotrajanosti zamenjati z novo talno oblogo. To terja nove stroške, ki bi bili ob drugi, obnovljivi talni oblogi bistveno nižji. Res pa je, da je laminat cenejši za polaganje, saj lahko to opravimo sami. Vsekakor moramo omeniti, da se razni udarci, odrgnine, posledice zlitja tekočine ali nabrekline zaradi vlage na tej talni oblogi ne poznajo tako zelo kot na ostalih talnih oblogah. Vedeti morate tudi to, da se laminat polaga plavajoče. Zato nam hoja po tej talni oblogi vzbuja čuden občutek, slišijo pa se tudi zvoki votlosti.
Ljudje se odločajo za laminat kot imitacijo parketa. Na pogled to drži. Vendar ga nikakor ne moremo primerjati s parketom, saj so razlike očitne.

Naše podjetje ima v svoji ponudbi laminate pod blagovno znamko KRONO original. Laminati so na našem trgu dobro znana talna obloga katera zagotavlja sorazmerno kakovost glede na ceno in izpopolnjuje ponudbo ter govori o nas kot podjetju katero zagotavlja kvaliteto in kakovost . Garancija na izvedbena dela je določena z zakonom in čeprav se mnogim znanje polaganja te talne obloge zdi enostavna pa je naš predlog, da si vedno izberete zanesljivega prodajalca in polagalca v eni osebi. Tako vam bomo položili (nikoli poceni kupljen) material ga vgradili z nižjo stopnjo DDV-a, ga dostavili, pripravili podlago, izmerili vlago, pregledali ravnino estriha, vam svetovali pri izbiri glede na namembnost v stanovanju, jamčili datum izvedbe, vam za izdano delo izstavili najprej ponudbo-predračun nato račun ter zagotovili zadovoljnega kupca in prodajalca. Pa da ne pozabimo vse ostanke tudi odpeljali ter očistili prostor in ob primopredaji boste pod vašo streho opremili dom ter zadovoljni vizitko podjetja predali vašim sorodnikom, sosedom, znancem kateri vas bodo obiskali.