Parketarstvo Parketing Maribor

Akcijska ponudba

Akcijska ponudba

Naš dobavitelj PAN je poslal na tržišče nove dimenzije XL od 1990/2190/2390x252x14,5 mm gotovega hrast parketa v oljeni, krtačeni in z posnetimi robovi varianti.

redna cena: 86€/m2 plus ddv;  akcijska cena: 65€/m2 plus ddv

Akcijska ponudba parketi

 

 


 

PARKETING nudi AKCIJO, AKCIJSKO PONUDBO PARKETA v lesni vrsti:
BUKEV VS- parjena se dobi v dimenziji 2200x206x13.5mm ter je TROSLOJNI tri-lamelni pogled vključno z CLICK spojem tako po dolžini kot širini

Pa še pojasnilo zakaj AKCIJA, AKCIJSKA PONUDBA in PARKET PARKETING
Proizvajalec po nakupu lesa in sušenju ter razrezu določi lesno prebranost. DIN norma pozna EXTRA, STANDARD in RUSTIK prebranost. Nekateri proizvajalci imajo še dodatne prebranosti katere pa na več načinov imenujejo tako kot v našem primeru VS. Naš parket spada v prebranost RUSTIK saj je mnogobarven ima beljavo in ugotovljene napake pri lakiranju (ne razlit lak, na določenih mestih preveč nekje za spoznanje premalo-zaradi tega je v AKCIJI, AKCIJSKI PONUDBI)
Akcija in akcijska ponudba so besede katere zasledite (po moji oceni) premnogo in prevečkrat ter na vsakem koraku za različne materiale pa naj si bodo letaki s katerimi nas obmetavajo trgovci v poštnih nabiralnikih, govorne reklame po radijskih sprejemnikih in seveda ne smemo pozabiti na sliko in številke na televizijskih ekranih.

Tako se plakati AKCIJA, AKCIJSKA ponudba parket-ov pojavljajo v skoraj vsaki veleblagovnici in/ali trgovskih centrih kjer vam ponujajo parket. Nas kot podjetje PARKETING d.o.o. moram priznati to skromno rečeno skrbi saj se vrednost kvalitete ponujenih parket-ov znižuje in s tem povezana tudi storitev. Zakaj? potrebno je poudarit , da se ob polaganju takšnega parketa pogostokrat pojavljajo težave na stičnih mestih položenega parketa , da so parketi (v nekaterih primerih) narejeni na sistem pero-utor in jih iz tega razloga je potrebno lepiti, in pogostokrat v kratkih dolžinah npr. 500mm-1000mm. Seveda pa imajo ti parket-i tudi svojo prednost in to predvsem za investitorja-kupca in to je cena. Menim, da ni dobro, da se za nakup odločite samo in izključno zaradi cene. Potrebno se je prepričati ZAKAJ AKCIJA. Naj se vam predoči (če seveda prodajalec pozna razlog) zakaj. Pogostokrat ugotavljamo, da ne znajo tega povedat.
Kakorkoli odločitev je vedno na vaši strani in želimo vsem dobro in premišljeno odločitev zakaj oz. zato.

Obiščite salon parketov in kuhinjskih miz PARKETING d.o.o. na Zagrebški c.20 v MARIBOR-u in želimo vam obilo ugodne hoje po pri nas kupljenih in položenih parketih, kot so to storili že mnogi naši kupci.

Akcijska ponudba parketi